aiD heeft een noviteit: quizzes. Je mag zelf de dilemma’s bedenken, eerst drie meerkeuzevragen en als deze goed beantwoord zijn, mag je losgaan op drie voorgeschotelde open vragen.

 

Balorig vul ik de volgende opgaven in:
1. Als passionele vrouw wil je genieten, van een man en je vrijheid. Is dan, om te beginnen, een Vriendschap Plus mogelijk? Leg uit. 
    Niet als dat geen monogamie betekent. 
2. De eerste date, je ziet hem. Hij is echt leuk en wil die intimiteit heel graag. Jij ook, maakt het uit waar we zijn? En waarom niet? 
    (Persoonsverwisseling, hem/hij wordt we) Ja, dat maakt uit. Het tweede deel van je vraag vervalt hiermee.
3. Ik verkoop binnenkort mijn bedrijf en ga Bourgondisch door de wereld trekken. Kan en wil jij mee? 
    Als ik je erg interessant vind wel, anders niet. 
Romeo promoveert mij naar de volgende ronde, ik mag met hem chatten.

 

Je antwoord op de tweede vraag, geef je hiermee aan dat je niet van buitenlocaties houdt? tikt hij.
Ben je vooral gericht op seks, of bungelen de ballen aan een behoorlijke portie brains? antwoord ik.
Hartelijk dank voor je leuke en goed geformuleerde vraag
Ik moet denken aan om het even welke bureaucratische organisatie. Daar antwoorden ze op klachten stereotiep met de respecterend bedoelde openingsdooddoener ‘Hartelijk dank voor uw e-mail/vraag/telefoontje.’
De behoorlijke ballen hangen aan een uitstekend opgeleid en gevormd brein. Ben psychotherapeut, dus onderzoek vaak de balans en weet dat deze erg goed zit! 

 

In mijn hoofd schuift knarsend een lade open, het opbergvak van datecontacten die therapeut waren. De herinneringen aan deze mannen duiken op als springveerpoppen, ze mogen kortdurend aan de druk onder hun benauwende deksel ontsnappen. Daar wiebelt de Master NLP’er die mensen behandelde om hun belemmerende oude frustraties kwijt te raken. In de ogen van mijn foto’s las hij dat ik een zeer oude ziel zou hebben en hij probeerde me met hoofdletters en uitroeptekens te hypnotiseren. Naast hem de psycholoog die dwingend in een verkapt hoerenmotel in onze woonplaats wilde afspreken en hevig gepikeerd was dat ik het uitgaanscentrum verkoos. Hij schommelt symbiotisch met de psychiater die nickserdanniks in zijn e-mailadres had gewurmd en me na een jaar opnieuw aanschreef, toen hij mijn foto op een andere datingsite tegenkwam: Ik twijfelde al toen ik je wilde ogen zag, maar dat hoeft niet altijd door een mentale afwijking te komen. Alleen al taalkundig gezien kramakkelig geknoei, de man suggereerde dat zijn twijfel door een mentale afwijking veroorzaakt kon zijn. Ik laat de lade openstaan.


afbeelding door Tineke Oosterwijk

Heb mijn leven zeer goed op orde, omdat het fundament goed is. Dus moet de basis seksueel ook uitstekend zijn, lees ik. Romeo zegt dat hij heel erg gericht is op seks, omdat hij hiervan net zo optimaal wil genieten als van het overige in zijn leven.
Mijn dates met ‘geestelijken’ waren tot nu toe absurdistisch, tik ik.
Als je niet kunt uitkomen voor wat écht je seksdrive is, antwoordt hij, kun je beslist niet optimaal genieten. 
Een slim figuur zoekt na een huwelijk alleen nog een verbintenis waarbij ook vleselijke vereniging een lust is, geen last en zeker geen list, antwoord ik. Genieten, ik haat dat woord. Het is een platitude geworden. Zeker in combinatie met optimaal.
Ja hoor, daar komt het uit zijn kast dwarrelen: SM is voor mij een levensstijl waar ik het hoogste genot uit wil en zal halen. 
Laat me raden, hij is de dominant. Waarom heb je een avatar? Ik vind zonder-foto laf gedrag. Ook als je een SM-stijl aanhangt. 
Ik ben een sterke, groot geschapen, seksueel dominante, passionele man op zoek naar zijn subje. Denk je dat dit geen vervelende discussies zal oproepen bij mijn cliënten? Meisje, het is aan jou wat je hiermee wilt doen!

 

Er is maar één ding dat ik wil doen. Ik stop een forse veer in Romeo's reet. Ik voer de spanning op en rek al zijn grote geschapenheid, inclusief ego, nog eenmaal de hoogte in. Dan knel ik zijn megaballen af en met wellustige heupen stoot ik tegen de lade. Drie, vier keer, totdat het opbergvak niet langer kiert.